Onze troeven

_

ALL-IN prijsofferte

Een duidelijke prijsofferte is wat iedereen wil, bij Evolution Dj Team krijgt u een all-in prijsofferte zonder onverwachte verrassingen. Nog voor het evenement begint weet u een duidelijke prijs.

Gratis overuren

U leest het goed, gratis ! Ook wij hebben een grondige hekel aan feesten te moeten stoppen terwijl de dansvloer nog vol staat. Niet bij Evolution Dj Team, wij gaan door tot in de vroege ochtend. Zonder extra kosten.

Uitgebreide muziekcollectie en kennis

Disco, pop, rock, schlager, techno, house, fout, hiphop of hardstyle,… noem maar op. Onze dj’s houden hun collectie steeds up to date zodat we een leuke mix kunnen brengen van de muziekgenres die uw gasten graag horen. Ambiance verzekerd.

Vragen staat vrij

We horen het dikwijls ‘meneer mag ik een plaatje aanvragen ?’ Ondanks onze muzikale kennis kunnen we meestal wel goed inschatten welke nummers het op uw evenement goed gaan doen maar het contact met het publiek is ook heel belangrijk dus zeggen we volmondig ‘ja’.

Professionele aanpak

Samen met u zitten wij ruim op voorhand samen om uw feest tot in de puntjes voor te bereiden, zodat alles vlot en perfect verloopt. Door onze ervaring van meer dan 25 jaar kunnen we u helpen met tips betreffende allerhande praktische zaken. Zo geniet u nog meer van uw feest zonder u zorgen te maken.

100% zekerheid

Kent u ook die horrorverhalen van dj’s die de laatste moment afbellen ? Niet bij Evolution Dj Team. Elke boeking wordt in een duidelijk contract gegoten waardoor er voor beide partijen een zekerheid bestaat. Mocht er dan toch onverwacht een Dj uitvallen dan zorgen we zelf voor vervanging zonder meerprijs.

Kwalitatief materiaal

Evolution Dj Team werkt enkel met topmateriaal van gekende fabrikanten dat goed onderhouden wordt.

Klant is koning

Misschien nog wel de belangrijkste. Bij Evolution Dj Team is de klant nog altijd koning. Wij nemen ruim de tijd om te luisteren naar uw wensen. Ook op muzikaal vlak, krijgt u kippenvel van Nederlandstalige muziek ? Wees gerust onze dj’s houden hier rekening mee. Mocht u desondanks toch niet tevreden zijn dan staan we open voor elke suggestie.

Referenties

_

Kermiscomité
Evergem

Gemeente
Evergem

Nieuw
Everken

UZ
Gent

Avondzegen Eeklo

Belgacom Brugge

Maaltecenter

Ontelbare privé feesten

Koen is een top DJ! Hij beschikt over het beste materiaal en neemt echt de tijd om naar jouw wensen en voorkeuren te luisteren. Hij heeft ons trouwfeest een groot succes gemaakt!

— Temi en Elisa

We hebben een schitterende avond gehad met goede muziek, schitterende dj. Bedankt Koen.

— Tanja

Neem vrijblijvend

contact op met ons

_